Despre noi

KEEP CALM AND USE CoArtCoECHIPA CoArtCo

    Misiunea echipei CoArtCo este de a aduce bunul gust, stilul și calitatea în casele clienților, prin oferirea de profile ornamentale, servicii de consultanta si manopera.

 

Profilele decorative pentru exterior si interior sunt un finisaj deosebit care înnobilează spiritul și casa!

Profilele noastre arhitecturale sunt fabricate din polistiren expandat, cu densitatea de A200 (30kg/m3) si sunt foarte rezistente in timp.

 

Ornamentele pentru exterior sunt acoperite cu un strat mineral grunjos și usor elastic. Stratul mineral este alcătuit din praf de marmură, nisip și diverși lianți. Acest strat nu absoarbe apa în structura sa, este rezistent la condiții variate de vreme și la acizii formați în aer. Stratul protejează împotriva razelor UV, conferă rezistență la șocurile fizice și permite o aderență foarte bună pentru vopseaua ce urmeaza a fi aplicată la final.

 

Putem realiza la orice dimensiune: ancadramente pentru usi si ferestre, solbancuri, cornise, brauri decorative, frontoane, chei de bolta, coltare, statui, busturi etc.

Realizam profile cu model standard, dar si personalizate, in functie de dorintele clientilor.

 

Fabrica noastra din Romania ne permite oferirea unui termen scurt de livrare. Profilele sunt ușor de montat atât pe fațade cu termosistem, cât și pe cele fără termosistem si pot fi folosite atât pentru construcțiile noi, cât și pentru reabilitarea celor existente.

 

Va invitam la showroomul nostru sa ne cunoastem si impreuna sa va innobilam casa!